Επαναπροσδιοριζει την πολυτελεια
και την θερμη φιλοξενια
Κάνε κράτηση

Neikos
LUXURY SUITES

Το NEIKOS βρίσκεται στη Χαλκιδική, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Σε ιδανική τοποθεσία στο χωριό Χανιώτης δίπλα στη θάλασσα, είναι χτισμένο με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Αυτό το νέο καλοκαιρινό θέρετρο με εσωτερικό εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης, με χρώματα και πινελιές μεσογειακής αισθητικής, προσφέρει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα και μοναδική ατμοσφαιρική διακόσμηση.

Superior Rooms & Suites
LUXURY SUITES
deluxe-double
Standard Δίκλινο δωμάτιο
deluxe-double
Comfort Δίκλινο δωμάτιο
image_box__background_1
Luxury Living
Where all your aquatic dreams come true

Αυτό το νέο καλοκαιρινό θέρετρο με εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από την φυσική ομορφιά του τοπίου, με χρώματα και πινελιές μεσογειακής αισθητικής, διαθέτει δωμάτια και σουίτες πλήρως εξοπλισμένα με μοναδική ατμοσφαιρική διακόσμηση. Οι εξωτερικοί χώροι του με τον όμορφο κήπο και τα μπαλκόνια σε συνδυασμό με την ξεχωριστή κυματιστή πισίνα μπορούν να δημιουργήσουν έναν ειδυλλιακό καλοκαιρινό προορισμό. Οι εγκαταστάσεις του NEIKOS  και η ποιότητα των υπηρεσιών για τους πελάτες μας συμπληρώνονται από ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης. Αυτή η ιδιοκτησία 4 * διαθέτει συνολικά 28 δωμάτια και σουίτες.

τοποθεσία & πρόσβαση
THE IDEAL LOCATION

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το NEIKOS, βρίσκεται στη Χαλκιδική στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Σε ιδανική τοποθεσία στο χωριό Χανιώτη 50 μ. από τη θάλασσα και 100 μ. από το κέντρο της πόλης, είναι χτισμένο με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική.