Επαναπροσδιοριζει την πολυτελεια
και την θερμη φιλοξενια
Κάνε κράτηση

Neikos Mediterraneo
DELUXE HOTEL

Το NEIKOS MED βρίσκεται στη Χαλκιδική, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Σε ιδανική τοποθεσία στο χωριό Χανιώτης δίπλα στη θάλασσα, είναι χτισμένο με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Αυτό το νέο καλοκαιρινό θέρετρο με εσωτερικό εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης, με χρώματα και πινελιές μεσογειακής αισθητικής, προσφέρει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα και μοναδική ατμοσφαιρική διακόσμηση.

Superior Rooms & Suites
LUXURY HOTEL
deluxe-triple
Deluxe τρίκλινα δωμάτια
deluxe-double
Superior Δίκλινο δωμάτιο
image_box__background_1
Luxury Living
Where all your aquatic dreams come true

Αυτό το νέο καλοκαιρινό θέρετρο με εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από την φυσική ομορφιά του τοπίου, με χρώματα και πινελιές μεσογειακής αισθητικής, διαθέτει δωμάτια και σουίτες πλήρως εξοπλισμένα με μοναδική ατμοσφαιρική διακόσμηση. Οι εξωτερικοί χώροι του με τον όμορφο κήπο και τα μπαλκόνια σε συνδυασμό με την ξεχωριστή κυματιστή πισίνα μπορούν να δημιουργήσουν έναν ειδυλλιακό καλοκαιρινό προορισμό. Οι εγκαταστάσεις του NEIKOS MED και η ποιότητα των υπηρεσιών για τους πελάτες μας συμπληρώνονται από ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης. Αυτή η ιδιοκτησία 4 * διαθέτει συνολικά 28 δωμάτια και σουίτες.

τοποθεσία & πρόσβαση
THE IDEAL LOCATION

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το ξενοδοχείο NEIKOS MEDITERRANEO, βρίσκεται στη Χαλκιδική στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Σε ιδανική τοποθεσία στο χωριό Χανιώτη 50 μ. από τη θάλασσα και 100 μ. από το κέντρο της πόλης, είναι χτισμένο με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Πληροφορίες για τον COVID -19

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στον ιστότοπό μας.
Λόγω της έξαρσης του COVID-19 το κατάλυμα μας θα παραμείνει κλειστό μέχρι 15.06.
Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας για τους επερχόμενους μήνες κανονικά καθώς και για το 2021.
Θα είμαστε σύντομα κοντά σας!